Meest recente artikelen

Behind the scenes: de maaltijdbox Libelle en Smartmat

Zo wordt jouw maaltijdbox ge(s)maakt!

  • Deel dit artikel:
Behind the scenes: de maaltijdbox Libelle en Smartmat Artikel

Ben je benieuwd naar hoe jouw Libelle maaltijdbox gemaakt wordt? Wij tonen je alvast een blik achter de schermen.

Culiredactrice Natalie stelt de Libelle-Box samen

We vroegen even aan onze redactrice Natalie hoe zij het menu voor de Belgische klassiekers samenstelt. “Witloof met kaas en hesp in de oven is ongetwijfeld mijn favoriete Belgische klassieker aller tijden”, zegt Natalie. “Eentje die ik —  binnenkort als het grondwitloof weer het allerlekkerst is — ook op het menu van de volgende box zet.

Behind the scenes: de maaltijdbox Libelle en Smartmat 2

Je kunt alle verschillende Belgische klassiekers niet onder één noemer vatten, daarvoor zijn ze te verschillend. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze boordevol smaak zitten, gemaakt zijn met lekkere producten van bij ons en door jong en oud worden gesmaakt.

Het is elke maand een plezier om voor onze lezeressen een maaltijdbox samen te stellen. De puzzel leggen, duurt wel even: klopt de verhouding vis/vlees/groenten zijn de producten in seizoen, kan ik de restjes verwerken? Allemaal zaken waar ik rekening mee hou. Bestel ‘m eens een keertje en laat ons je suggesties weten via lekker@libelle.be. Wij horen graag wat je ervan vindt!”

Hoe komt zo’n foodbox nadien eigenlijk tot stand? Wie bedenkt de recepten, test ze, selecteert producten, verpakt de boxen en zorgt ervoor dat de box bij je thuis wordt geleverd? Ontdek het hier.

4 redenen waarom de maaltijdboxen van Libelle en Smartmat echt iets voor jou zijn! 1

Ben je overtuigd? Surf naar Smartmat.be, bestel jouw Libelle-maaltijdbox naar keuze en ontvang zo de ingrediënten en bijhorende recepten voor drie volledige maaltijden.

Bonus: bestel nú en krijg er een leuke ovenwant, pannenlap van Dille & Kamille én een kortingsbon van 10% gratis bij!

Opgelet: Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Dus haast je, want op is op!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen