Meest recente artikelen

Post je #soepsnor en win een soeppot!

Zo doe je mee met onze wedstrijd

  • Deel dit artikel:
Post je #soepsnor en win een soeppot! Artikel

Een kommetje soep in november is dé perfecte opwarmer. Veeg je mond nog niet meteen af: jouw soepsnor kan je een nieuwe soeppot opleveren! Lees hier hoe.

Alles wat je moet doen, is een foto maken van je soepsnor (die van jezelf of van je kinderen). Post deze foto  op de Facebookpagina van Libelle Lekker met #soepsnor en maak kans op één van de 10 Beka Cookware Chrono soeppotten. Superhandige soeppotten bovendien: in het deksel zit een uitsparing waar je je spatel in kunt leggen óf waarmee je het deksel aan de pan kunt hangen terwijl je de soep uitschept. De kookpot werkt op alle fornuizen, ook op inductie.

Je foto insturen kan tot en met 27 november 2016. Op maandag 28 november selecteert een onafhankelijke jury de 10 leukste soepsnorren. De 10 winnaars van een soeppot worden op de hoogte gebracht door de redactie.

Alle #soepsnor-foto’s kunnen gebruikt worden door Libelle en Libelle Lekker, zowel voor het blad als voor de website en social media.

Hier kun je het wedstrijdreglement nog eens nalezen.

 

Beka Chrono Soeppot

Beka Chrono Soeppot

Inspiratie nodig voor je #soepsnor?

Bekijk dan ons dossier Supersoep.

Allemaal soepsnorren

Allemaal soepsnorren

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen