Meest recente artikelen

Win een pakket van Tupperware

Waag je kans!

  • Deel dit artikel:
Win een pakket van Tupperware Artikel

De Libelle Lekker redactie ging naar een Tupperware-avond en bracht mee... een pakket superhandige producten dat jij kunt winnen!

Waarschijnlijk zijn ze op 1 hand te tellen: de Belgische keukens waar er geen kleurrijk Tupperware-doosje in de kast zit. Het van oorsprong Amerikaanse merk is dan ook al meer dan 50 jaar aanwezig in België. En met meer dan 4000 actieve Tupperware-consulenten kun je elke week wel ergens een Tupperware-workshop bijwonen. En dat je op zo’n workshop ook zelf de handen uit de mouwen steekt, werd uitgebreid getest door onze redactie.

Win een pakket van Tupperware 2 Win een pakket van Tupperware 4

Isabelle is onze consulente vanavond en helemaal fan van het merk dat ze vertegenwoordigt. Ze leidt ons enthousiast door de Tupperware-wereld en maakt meteen duidelijk dat die veel groter is dan de plastic bewaardoosjes die ook onze mijn diepvriezer zitten. Messen, snijplanken, speciale stoommandjes, drinkbussen voor kinderen… noem maar op.

Win een pakket van Tupperware 1  Win een pakket van Tupperware 3

Tijdens elke workshop maakt Isabelle twee gerechten klaar die ze op voorhand met de gastvrouw bespreekt. Isabelle: “Het is een ontspannende manier om al onze verschillende producten te presenteren. De gasten kunnen het product meteen testen, zo weten ze of iets aan hun eisen voldoet of niet. Er is geen aankoopverplichting op het einde van de avond, dat is een grote misvatting.”

Win een pakket van Tupperware  Win een pakket van Tupperware 5

Vanavond mixen we zelf een cocktail en maken we een Belgische klassieker klaar: Gentse waterzooi. We vragen ons af hoe we die Gentse waterzooi in slechts 1 uur tijd kunnen klaarmaken, maar Isabelle verzekert ons dat het nog nooit mislukt is. Ze geeft mij en de andere gasten enkele dunschillers en we schillen de groenten in geen tijd. Om ze in plakjes te snijden, gebruiken we de mandoline. En met de ExtraChef – een heel handige tool met superscherp mesje – snipperen we in enkele bewegingen de verse kruiden en de ui fijn. De groenten, kip en aardappelen en het sausje gaan in de stomer en binnen 20 minuten zitten we aan tafel met een bord dampende Gentse waterzooi. Isabelle glundert: “Ik wil vooral aantonen dat het leven makkelijker wordt met onze producten. Je staat minder lang in de keuken en de levenslange garantie krijg je er maar mooi bij.”

Zelf ook aan de slag met Tupperware producten? Doe mee en win!

 

Save

Save

Save

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen