Meest recente artikelen

Handig: deze bewaardoosjes laten weten wanneer de inhoud slecht wordt

Wij zetten ze alvast op ons verlanglijstje!

  • Deel dit artikel:
Handig: deze bewaardoosjes laten weten wanneer de inhoud slecht wordt Artikel

Nieuw in foodieland: bewaardoosjes die je laten weten wanneer de inhoud ervan slecht wordt. Handig! Maar hoe werkt het precies en vooral: is het ook bij ons verkrijgbaar?

Onze dag kan al niet meer stuk! Ovie, een start-up uit het Amerikaanse Chicago, bracht onlangs haar nieuwe lijn ‘Smarterware‘ uit: bewaardozen die je een seintje geven wanneer de ingrediënten erin over datum gaan.

Smart tag

De smart tags bovenaan de doosjes veranderen van kleur om de versheid van het voedsel aan te geven. Voor elk doosje geef je via een app aan wat er precies in zit. Als het bijna bedorven is, zendt de doos een signaal naar je smartphone. Via de app kun je ook recepten opzoeken die precies passen bij de ingrediënten die je nog in je koelkast hebt liggen.

Nog niet in België

Zo’n slimme bewaardoos heeft natuurlijk wel een prijskaartje: je betaalt al snel 75 dollar (zo’n 64 euro) voor eentje. Je zult bovendien ook nog wat geduld moeten hebben, want ze worden voorlopig nog niet in België geleverd.

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen