Meest recente artikelen

Dit artikel uit de Libelle Lekker Shop past bij je sterrenbeeld

Jouw ideale kerstcadeau

  • Deel dit artikel:
Dit artikel uit de Libelle Lekker Shop past bij je sterrenbeeld Artikel

Kan jij niet kiezen tussen alle leuke items uit de Libelle Lekker Shop? Laat je sterrenbeeld de knoop doorhakken en vind een item dat écht bij je past.

Steenbok (22/12 – 20/1)

Steenbokken zijn geduldig en hebben een goede concentratie. Ze vinden het niet erg om wat langer in de keuken te staan. Ze zijn gedisciplineerd en ambitieus. Ze houden van gezonde stoofpotjes en kunnen die gerust enkele uren laten pruttelen. Een cocotte is onmisbaar in de keuken van de steenbok.

Waterman (21/1 – 19/2)

Watermannen zijn excentriek en onvoorspelbaar. Ze zijn speels, maar ook erg slim. Een Waterman gaat nooit op stap zonder hervulbare waterfles. Dat sommige mensen hen daarvoor raar bekijken, vinden Watermannen niet erg. Ze gaan graag tegen de stroom in.

Vissen (20/2 – 20/3)

Vissen zijn leergierig en nodigen graag vrienden uit om samen te smullen van hun culinaire creaties. Wafels bakken in de grillpan? Vissen gaan de uitdaging niet uit de weg en geven graag nog een eigen toets aan het recept. Haal die grillpan snel in huis!

Wafels bakken in de grillpan: het kan

Ram (21/3 – 20/4)

Voor de Ram is elke dag een feest. Ze zijn impulsief en koppig. Last-minute vrienden uitnodigen voor een apero? Met deze aperoplanken is het geen probleem. Rammen kunnen ongeduldig zijn, maar het perfecte charcuteriebordje stel je samen in 1, 2, 3.

Stier (21/4 – 20/5)

Met gesmolten kaas en een wijntje doe je de Stier altijd een plezier, want het zijn echte levensgenieters. Kaasfondue is hun ideale comfort food. Met de racletteset in huis wordt een doordeweekse avond meteen een feest.

Tweelingen (21/5 – 21/6)

Tweelingen gaan geen uitdaging uit de weg en leren graag bij. Tweelingen die niet zo vaak bakken, gaan daar het komende jaar werk van maken. Ze blijven graag slank en actief, dus gebakjes zonder suiker zijn ideaal. Met een goede deegrol ben je alvast goed begonnen.

Kreeft (22/6 – 22/7)

Kreeften gaan nergens langs zonder een culinair cadeautje voor de gastvrouw of -heer. Ze zijn gevoelig en attent en ook eten voor grote groepen voorzien is geen probleem voor de Kreeft. Haal een taartdoos in huis, zodat je dat zelfgebakken gebak veilig op het feestje krijgt.

Taartdoos Sistema Libelle Lekker Shop

Leeuw (23/7 – 22/8)

Leeuwen hebben veel aandacht en liefde nodig en spenderen graag tijd met vrienden. De hele vriendengroep uitnodigen voor een pannenkoekenslag is echt iets voor de Leeuw. Dankzij de pannenkoekenshaker met decoreerpen kunnen ze creatieve pannenkoeken met een vleugje humor serveren.

Maagd (23/8 – 22/9)

De perfectionistische Maagd legt de lat graag hoog en werkt elk gerecht tot in de puntjes af. Een dubbele dunschiller is een essentiële keukentool voor de Maagd, want een beetje tijd besparen is altijd mooi meegenomen bij het koken van een uitgebreid menu.

asperges schillen dubbele dunschiller Westmark Libelle Lekker Shop

Weegschaal (23/9 – 23/10)

De Weegschaal houdt van traditioneel. Deze retro kommetjes passen perfect bij de Weegschaal. Toch houdt de Weegschaal ook van een creatieve twist. Ze zullen dus eerder garnaalcocktail dan ijs serveren in deze ijscoupes.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Schorpioenen houden van gerechten die er spectaculair uitzien, maar zijn ook bang om te falen. Met een goede spiraalsnijder maak je pastaslierten van elke groente. Ideaal om kleur toe te voegen aan je gerechten zonder het jezelf moeilijk te maken. Laat dat wauw-effect maar komen!

Spiraalsnijder spiralizer Super Spirali Lurch Libelle Lekker Shop

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Boogschutters zijn open minded en houden van nieuwigheden. Ze kijken altijd naar de toekomst en volgen de nieuwste trends. Duurzame, gouden rietjes die goed zijn voor het milieu én er prachtig uitzien zijn echt iets voor de Boogschutter. Cocktailfeestje, anyone?

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen