Meest recente artikelen

Dé truc om je koekjes allemaal even dik te maken

In 1, 2, 3

  • Deel dit artikel:
Dé truc om je koekjes allemaal even dik te maken Artikel

Koekjes die allemaal even dik zijn zien er niet alleen beter uit, het zorgt er ook voor dat al je koekjes gelijkmatig bakken in de oven. Vind jij het lastig om ze allemaal even dik te krijgen? Met deze truc lukt het je wel!

Om koekjes te maken die allemaal even dik zijn heb je twee houten latjes nodig. De truc is simpel: leg de twee houten stokjes (van bijvoorbeeld 0,5 cm) naast je deeg en rol het deeg uit tussen de stokjes, met een deegroller, tot het deeg even hoog komt als de stokjes. Voilà, al je koekjes zijn nu 0,5 cm dik en klaar om de oven in te gaan.

Zo zijn al je koekjes even groot

Met deze slimme uitsteekvormen steek je tot 19 koekjes tegelijk uit, met minimaal deegverlies. Zo maak je vliegensvlug een hele stapel koekjes van koekjes die niet alleen even dik, maar ook even groot zijn!

uitsteekvorm libelle lekker shop

Bekijk de uitsteekvormen in de Libelle Lekker Shop.

De lekkerste koekjes

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen