Meest recente artikelen

Wat je altijd al wilde weten over Sandra Bekkari

Dit lust ze écht niet

  • Deel dit artikel:
Wat je altijd al wilde weten over Sandra Bekkari Artikel

Wie is Sandra Bekkari en waar droomt ze van? En wat is haar meest vervelende eigenschap? Libelle Lekker keerde haar binnenstebuiten met 10 nieuwsgierige vragen. Wat je altijd al wilde weten over Sandra Bekkari...

Van welke reis droom je nog?

Sandra Bekkari: “Samen met Peter wil ik ooit een roadtrip dwars door Italië maken, van het noorden tot helemaal in Sicilië, zonder dat er iets vastligt. En dat met een oude Italiaanse cabrio en weinig bagage. Soms is het leuk om een bestemming al te kennen, maar ik wil meer dan dat. Ik ontdek graag nieuwe dingen waarbij je verrast wordt door verwondering”.

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken?

“Voor niets. Ik slaap veel te graag. (lacht)”

Wie inspireert jou?

“Mensen die het op een eerlijke manier gemaakt hebben, zoals Michelle Obama. Ik las haar biografie en was er helemaal ondersteboven van. Met weinig middelen, maar door hard te werken en keihard in zichzelf te geloven, heeft ze ontzettend veel bereikt. Dat motiveert me enorm.”

Wat hoop je dat je kinderen erven van jou?

“Mijn positieve ingesteldheid. Het glas is altijd halfvol bij mij. Ik heb soms ook een mindere dag, maar door m’n focus te verleggen en te denken aan alles wat ik wél heb en goed gaat, verandert alles. Zo heb je veel van je geluk zelf in de hand.”

Wat beschouw je als je grootste uitdaging?

Mijn kinderen loslaten. Ik heb veel vertrouwen in hen, maar ben enorm beschermend en maak me snel ongerust.”

Wat vind je omgeving vervelend aan je?

“Dat ik wat te enthousiast kan zijn. Als ik naar iets uitkijk, geraak ik soms helemaal in overdrive tot ik zelfs rode wangen krijg. (lacht) Dat kan blijkbaar wat vermoeiend zijn.”

Wat is je favoriete middernachtsnack?

“’s Nachts geen pure chocolade, maar iets hartigs, zoals een stukje Parmezaanse kaas.”

Wat lust je écht niet?

Zwan-worsten. Ik kan het amper in de winkel zien liggen en vind alles er vies aan: de textuur, de smaak, hoe het eruitziet… Er is weinig dat ik niet lust, behalve dat dan. (lacht)”

Wat eet je als laatste avondmaal?

“Met de hand gepelde noordzeegarnalen met een tomatensalade, verse frietjes én zelfgemaakte mayonaise. En nadien tiramisu. Als het dan toch het laatste is, ga ik all the way. (lacht)”

Welk nummer moeten ze zeker draaien op je begrafenis?

Once upon a time in the West’ van Enio Morricone. Zo bezorg ik iedereen nog een keer kippenvel.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

 

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen