Meest recente artikelen

Libelle Lekker! iPhone app op nr. 1!

  • Deel dit artikel:
Libelle Lekker! iPhone app op nr. 1! Artikel

Onze Libelle Lekker! Recepten app voor iPhone staat op nummer 1 in de categorie Eten & Drinken in de App Store. Reden om te vieren!

Libelle Lekker! lanceerde de app in mei 2011 en kende meteen een daverend succes. Momenteel staat de app zelfs op nummer 1 in de categorie Eten & Drinken, dankzij jou! 

Ben je fan van onze iPhone app? Geweldig! Help ons een handje door de app te beoordelen en een score te geven op de App Store. Alle feedback is welkom!

Libelle Lekker! Recepten op je iPhone

Dankzij de app voor iPhone wordt het nóg makkelijker om de steeds groeiende collectie kwaliteitsrecepten van libelle-lekker.be te raadplegen. Perfect om inspiratie op te doen, waar je ook bent.

Via een aantal simpele instructies kan je altijd en overal putten uit een schat aan recepten. Geen idee wat je vanavond gaat eten? Even schudden met je iPhone en je krijgt een suggestie. Heb je online op libelle-lekker.be een boodschappenlijstje gemaakt? Dan kun je dat via deze app snel en probleemloos oproepen. Of je maakt een nieuw lijstje met je iPhone. Ook je persoonlijke verzamelmap met je favoriete recepten kan je voortaan op je iPhone bekijken.

Met de Libelle Lekker!-app kun je makkelijk en snel

  • inspiratie opdoen uit de meer dan 4800 kwaliteitsrecepten op www.libelle-lekker.be
  • een recept terugvinden
  • jouw favoriete recepten opslaan en terugvinden in je persoonlijke verzamelmap
  • een boodschappenlijstje opstellen, en – handig in de supermarkt – sorteren per productcategorie (groente, zuivel, drank…)
  • de benodigde hoeveelheid ingrediënten uitrekenen voor een specifiek aantal personen
  • recepten uitwisselen via Facebook, Twitter of e-mail, of jouw boodschappenlijstje doorsturen per e-mail
  • met je online account inloggen om je verzamelmap en boodschappenlijst op www.Libelle-lekker.be weer te geven op je app zodat je altijd je favoriete recepten bij je hebt.

 

>> meer informatie en beelden van de app

De Libelle Lekker!-app is verkrijgbaar in de App store: klik hier

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen