Meest recente artikelen

Koken met Alvin & The Chipmunks

  • Deel dit artikel:
Koken met Alvin & The Chipmunks Artikel

21 april komt Alvin & The Chipmunks 3 uit op dvd en Blu-ray. Een mooie aanleiding voor Mitch Coldenhoff om een kookworkshop voor kids te organiseren in het bijzijn van de eekhoornvriendjes.

Mitch Coldenhoff is een jonge kok van Kookeiland die het kookboek ‘Koken & Scoren bij m’n lief‘ lanceert. Het kookboek voor hippe tieners staat vol lekkere, gezonde én makkelijke recepten.

Een boek die Alvin, de Chipmunks en de Chipettes goed hadden kunnen gebruiken dus. In hun derde film gaan ze immers aan boord van een cruiseship. Maar Alvin zou Alvin niet zonder kattenkwaad uit te halen. Bij één van zijn streken vallen hij en zijn vrienden zelfs overboord waardoor ze opo een exotisch eiland belanden…

Daar leren ze hoe ze moeten overleven in de natuur en ontdekken ze hoe ze kunnen koken met fruit. Iets wat Mitch naar aanleiding van de film op19 april 2012 graag deelde met tal van kinderen tijdens een leuke kookworkshop. Wij waren er bij…

Zelf koken met fruit? Neem snel hier een kijkje!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen