Meest recente artikelen

Dominique Persoone bedenkt praline met Parmaham

  • Deel dit artikel:
Dominique Persoone bedenkt praline met Parmaham Artikel

Een praline met Parmaham kan je op zijn minst origineel en verrassend noemen. De combinatie van chocolade, meloen en Parmaham is erg subtiel, zodat de pure smaken tot hun recht komen.

Meester chocolatier Dominique Persoone van The Chocolate Line houdt ervan om zijn grenzen te verleggen en nu doet hij het weer. In de chocoladewereld staat hij al langer bekend om zijn originele combinaties.

Zijn inspiratie haalde hij uit de traditionele combinatie van Parmaham en meloen. “Ik hou ervan om de bitterheid van cacao te combineren met gezouten grondstoffen. De juiste balans vinden tussen de verfijnde smaak van Parmaham en chocolade gaf me extra voldoening”, aldus de chocolatier.

Het resultaat is een praline van pure chocolade met een vulling van meloen met krokante Parmaham kristallen die een explosie van smaak ontketent.

Ideaal om je gasten mee te verrassen tijdens de feestdagen! Deze exclusieve praline zal 3 maanden lang in The Chocolade Line winkels in Brugge en Antwerpen verkrijgbaar zijn.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.