Meest recente artikelen

Wie bedenkt de opvolger van Bicky Crisp-chips?

  • Deel dit artikel:
Wie bedenkt de opvolger van Bicky Crisp-chips? Artikel

Stuur voor 24 februari 2013 jouw geniale smaakidee in voor de allernieuwste chipssmaak van Lay's. Wie weet ligt jouw smaak binnenkort wel in de winkels en wordt het verkozen als opvolger van de populaire Bicky Crisp!

Lay’s daagt België uit met een nieuwe “Maak je smaak – The battle” in 2013. In haar zoektocht naar de Lay’s Limited Edition 2014 komt het populaire chipsmerk nog straffer uit de hoek: via online ‘battles’ bepalen de Belgen niet alleen de top 1000, ook mogen zij uit de top 5 van de smaakjury minstens 1 van de 2 finalisten kiezen.

Goed nieuws voor de vele fans van Lay’s Limited Edition 2012 Bicky Crisp: gezien de ongeziene hype en het succes van de smaak, heeft Lay’s besloten deze permanent op de markt neer te zetten. Klara De Wilde, die met het smaakidee op de markt kwam, is trots: “‘Maak Je Smaak’ was een nooit geziene ervaring en vele fans van Bicky Crisp gaan ongelofelijk blij zijn dat hun favoriete smaak ook na dit jaar beschikbaar blijft”.

Als eerste Lay’s “Maak Je Smaak” winnares, geeft Klara ook graag het startschot en tips voor de zoektocht naar de volgende Limited Edition 2014: “Bedenk een herkenbaar en nooit gezien smaakidee waarbij iedereen direct de smaak “proeft”. Verzin hier bovenop een creatieve strijdleuze en motivatie erbij en je maakt absoluut kans door de jury gekozen te worden voor de top 5!”.

Heb jij een geweldig smaakidee? Surf naar Lays.be of Facebook.com/laysbelgium om deel te nemen!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen