Meest recente artikelen

Gezond snoepen met Ice Crime

  • Deel dit artikel:
Gezond snoepen met Ice Crime Artikel

Wat smaakt er beter op een heerlijk zonnige dag dan een lekker ijsje? Vanaf nu moet jij je niet meer schuldig voelen wanneer je een hapje neemt van jouw smakelijke lekkernij. Er bestaat namelijk gezond ijs. Ja, je leest het goed! Genieten zonder extra calorieën. Wat kunnen we nog meer vragen?

Wie zit erachter?

De Belgische roomijsfabrikant Just Ice staat garant voor ambachtelijk en heerlijk smeuïg kwaliteitsroomijs. Het bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel en zorgt voor een frisse wind in de roomijsmarkt door unieke concepten en exclusieve smaken aan te bieden.

Ice Crime

Deze nieuwe ijssensatie wordt geproduceerd met zoetstoffen uit stevia. Dat biedt tal van voordelen. Voor de hand liggend is dat het beter is voor je lijn, maar het komt ook je tanden ten goede. Handig om weten is dat ook diabetici kunnen genieten van dit suikervrije ijs.

Ice Crime wordt bereid met nauwkeurig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals verse aardbeien en echte chocolade. Enkel de suiker wordt weggelaten. Toch boet het roomijs niets in op vlak van kwaliteit en smaak, terwijl de energetische waarde maar liefst veertig procent lager ligt dan bij traditioneel roomijs!

De vanillesmaak is nu te koop bij Delhaize voor 3,99 euro per liter.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen