Meest recente artikelen

Libelle Lekker! vernieuwd

  • Deel dit artikel:
Libelle Lekker! vernieuwd Artikel

Vanaf donderdag ligt de volledig vernieuwde Libelle Lekker! in de winkel. Laat je verleiden door overheerlijke gerechten met het beste van het seizoen, de leukste culinaire adresjes en een maandmenu met makkelijke recepten voor elke dag. In het weekend mag het iets meer zijn, dan heb je alle tijd om samen te koken én te genieten.

Content Manager Mie: “Ons ultieme streefdoel is iedereen gelukkig maken. Wij dromen van jouw gelach aan tafel, van tinkelende glazen en sprankelende gesprekken. En uit de oven komt een Lekker!-gerecht.”

Chef redactie Tom geeft vijf redenen om deze nieuwe Libelle Lekker! niet te missen: “Een maandmenu met snelle en gezonde toppers, zeven verfijnde pastagerechten om gasten te imponeren, een dossier over de stijgende populariteit van gin, Ilse Van Hoecke interviewt Jonas Van Geel op restaurant en zondag is bakdag met overheerlijke wafels.”

Ontdek Libelle Lekker nu en geniet van nóg meer recepten waarvoor iedereen graag aan tafel komt. Koop nu Libelle Lekker! voor €4,50 via shop.libelle.be/libellelekker en krijg dit nieuwe nummer thuis geleverd.

Libelle Lekker

Libelle Lekker

Libelle Lekker

Libelle Lekker

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.